X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Slachtoffer-uitbeelding-EHBDD
Simulatieslachtoffer drugsongevallen
Als simulatie slachtoffer ben je in staat om vele situaties uit te beelden die dicht bij de realiteit komen. In het geval van drugsongevallen is het belangrijk dat je weet welke effecten en risico’s van uitgaansdrugs behoren bij welk middel. In de simulatietraining van de EHBDD nemen wij u mee in de wondere wereld van alcohol en drugs en het simuleren van de gebruiker.
 
Leerdoelen
De cursist kan na het volgen van deze training aan de slag als gecertificeerd simulatieslachtoffer EHBDD. 
 
  • Kan de hoofdeffecten van middelen beschrijven, herkennen, benoemen en uitbeelden.
  • Kan verklaren welke invloeden drugs, persoonlijke – en omgevingsfactoren hebben op het ontstaan van gezondheidsproblemen
  • Kan de uitwerking, gewenste effecten en de gerelateerde (lichte en acute) gezondheidsverstoringen van de meest voorkomende uitgaansdrugs herkennen en simuleren.
  • Kan simuleren welke lichte en acute gezondheidsverstoringen behoren bij de specifieke middelen en zich inleven in de wereld van de gebruiker.
  • Kan de middelen gerelateerde ernstige acute situaties uitleggen aan de hand van de ABCDE methodiek
  • Kan aan de hand van het curriculum van de EHBDD hulpverlening / horeca hulpverlening handelingen van hulpverleners herkennen en hierop inspelen.
Wat gaan we doen?
De cursus wordt gegeven door een hoofdinstructeur EHBDD en een EHBDD Simulant. De cursus bedraagt een dag waarbij je meegenomen gaat worden in de theoretische kennis rondom de meest voorkomende uitgaansdrugs. Middels levende voorbeelden worden de middelen behandeld en geoefend. Tevens zullen de trainers zich inleven in de rol van hulpverlener om u te laten ervaren welke vaardigheden er toegepast worden vanuit het curriculum van EHBDD.
 
In de middag gaan we verder met de simulatie van de middelen en het opwindingsdelier. Met name de laatste (ernstige) gezondheidsverstoring vraagt om een lichamelijk inspanning. De dag zal afgesloten worden met een test-case en een schriftelijk examen.
 
Toelatingseisen
Om deel te kunnen nemen aan deze training dient u:
  • In bezit te zijn van een geldig EHBO diploma
  • Ervaring met het simuleren van slachtoffers
  • Minimaal 18 jaar
Wat heeft u nodig?
Het is van belang om tijdens deze twee trainingsdagen makkelijke kleding aan te trekken. U ontvangt van ons, vooraf, een reader met alle, achtergrond, informatie zodat u zich alvast kunt voorbereiden om de cursus. Tijdens de cursus heeft u de mogelijkheid om materialen aan te schaffen die de uitbeelding van de casus nog levendiger kunnen maken. Hierover zal u, vooraf, geïnformeerd worden per mail. 
 
Tijdsinvestering en kosten
De cursusdagen bestaan uit een avond (19:00-22:30) en een dag die start om 09:30 tot 15:00. Tijdens deze dag is er voldoende drinken beschikbaar en zal u worden voorzien van een goed verzorgde lunch. De kosten voor deze bedragen € 179 ,- exclusief 21% BTW. Het is mogelijk om in meerdere termijnen het cursusbedrag te voldoen.


Weergave:


Bezig met laden...
Slachtoffer uitbeelding EHBDD
€ 179,00

Prijs per stuk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies